Borstprothesen

borstprothesen

Een perfect zittende borstprothese is niet alleen heel comfortabel, je voelt je er mentaal ook stukken beter mee. Samen kiezen we een prothese die u op het lijf geschreven is.

Na een borstamputatie (mastectomie) zorgt een post-operatieve borstprothese voor maximaal comfort tijdens de herstelperiode. Dit is een zachte prothese die u draagt met een aangepaste prothese-BH.

Uw comfort is prioriteit

Vanaf vier tot zes weken na uw operatie wordt de eerste voorlopige borstprothese aangemeten. Deze prothese is gemaakt uit meerlagige, hoogwaardige silikonen. Voor de bijpassende BH nemen we het beste resultaat uit de combinatie van vorm en gewicht van de prothese, en uw juiste BH-maat. Eén jaar later krijgt u uw definitieve borstprothese, die u gedurende een periode van ca. twee jaar draagt.

Elke prothese heeft zijn specifieke functie in het genezingsproces en dient – naast zijn esthetische functie – ook om lichamelijke klachten te voorkomen. Elke prothese-aanmeting is een intieme zaak van professioneel advies én aanvoelen van de klant. Daarvoor nemen wij bij Mintt altijd uitvoerig de tijd!

Tarieven