Over ons

“Dagelijks krijgen tientallen mensen te horen dat ze kanker hebben, bij anderen wordt een huidziekte vastgesteld. Wat ook aan de basis ligt van een operatie, van haarverlies of bijhorende behandelingen, ongewild en onverwacht volgt een proces van aanvaarden en verwerken, aanpassen en loslaten.

De balans tussen hun angsten en hun veerkracht kunnen mensen o.a. vinden in het zorg blijven dragen voor zichzelf. Ik wil vrouwen en ook mannen begeleiden in het vinden van een evenwicht tussen wat móet gebeuren en de vele lichamelijke veranderingen enerzijds, en hun verlangen naar welzijn, comfort en mooi-zijn anderzijds.”

Die fonkeling in de ogen van mijn klanten en de opluchting – ook bij hun partner, familie of vrienden – wanneer ze hier buitengaan, daar doe ik het voor!

Ruth Boni opende in 2012 haar eigen winkel Mintt in Lummen (Limburg). Zij koos doelbewust voor een discreet, sfeervol en huiselijk kader omdat klanten daarnaar op zoek zijn. Mintt werkt van bij de start samen met Medipro. Klanten kunnen voor al hun aankopen ook terecht bij Medipro in Grimbergen (Vlaams-Brabant).

Sinds de zomer van 2019 is de Mintt ook aanwezig in Hasselt (nabij Salvator Campus) om zo dicht mogelijk bij huis of bij het ziekenhuis van dienst te kunnen zijn.

Met een warme aanpak, veel vakkundigheid, individueel maatwerk en veel oog voor detail begeleidt ze haar klanten naar het gewenste resultaat – lichamelijk comfort, mooi haar en stijlvolle kledij.

Het aanbod van Mintt gaat van kwaliteitspruiken, inclusief maataanpassing en snit, en uitwendige borstprothesen tot de nieuwste modetrends in hoofdsjaals, mutsjes, speciale prothese-lingerie en -badmode, en aangepaste sport- en vrijetijdskleding – allemaal onder één dak!