Klanten vertellen

“Na enkele minuten viel de stress helemaal van mij af. Ik had een goed gevoel.”

“Ruth stelt in het begin enkele vragen, en komt daarna met een voorstel. Het was er boenk op, ook al was ik niet meteen overtuigd. Ziek en bang zijn, maakt me nog onzekerder dan ik al was.”

“Goed dat ik ook voor mijn borstprothese bij Mintt terechtkan. Als ik dat vroeger had geweten…”

“Het is nu beter dan met mijn eigen haar, ik zie mezelf in de spiegel.”

“Ruth had heel snel door wat ik wilde, de eerste pruik was meteen raak. Mijn borstprothese had ik al elders gekocht, maar als die versleten is, bel ik Ruth. Ik kon haar ook alles vragen, ze nam de tijd om mij alles uit te leggen.”

“Waarom heb ik me voordat ik hier kwam zoveel zorgen gemaakt over die pruik? Ik ben echt opgelucht!”

“Mijn vrouw is enkele weken geleden gestorven, ik bel iedereen die op haar lijstje stond om te bedanken voor alle steun. Ook gij zijt daarbij Ruth, bedankt voor alles!”

“Ik ben heel tevreden met mijn kleefprothese, mijn rugklachten zijn sterk verminderd.”

“Mijn man en ik fietsten niet meer samen aan zee. Ik was bang dat mijn pruik zou afwaaien, maar dat is nu opgelost.”

“Mijn BH altijd opnieuw naar beneden trekken, ik deed het voortdurend en mijn man werd er gek van. Het heeft even geduurd om het af te leren, maar een reden om te trekken had ik al lang niet meer. Ik voel me helemaal anders nu en sluit me ook minder op.”

“Ik doe graag mijn ding. Ruth laat me bezig, maar ze is er wel als ik iets wil vragen.”

“Het idee dat ik altijd kan bellen met vragen en het is haar nooit te veel. Dat geeft me een rustig, ja zelfs geborgen gevoel.”

“Vlot, gericht en snel. Ik ben er niet graag té lang mee bezig.”

“Ik ga graag naar Mintt omdat ik weet wie mij bedient. Ruth en Griet zijn ervaren in hun job en hebben een hart voor hun klanten. Ik ben er terechtgekomen via een vriendin, die me Mintt aanraadde. Ze kennen de typische angsten en vragen, en gaan daar altijd met evenveel geduld op in.”

“Nooit gedacht dat ik urenlang zou vergeten dat ik een prothese draag!”

“Van de mooie collectie tot de uitstekende service, ik ben een echte fan, ondanks mijn ziek-zijn. Ruth maakt er echt werk van, tot de zelf gebakken koekjes met kerstmis toe!”

Geef uw feedback