Lingerie en badmode

lingerie-badmode

Allemaal dragen we graag lingerie die we mooi én comfortabel vinden. Tijdens en na een behandeling voor borstkanker is het dikwijls niet meer zo makkelijk om een geschikte BH of bikini te vinden. Veel vrouwen ondervinden bv. angst dat een buitenstaander het zal zien of dat het litteken te zien is. Andere “vooroordelen” zijn:

“Ik kan met een prothese(-BH) niet sporten.”
“Prothese-BH’s zijn misschien wel comfortabel, maar niet mooi.”
“Ik mag met een prothese-BH geen verkeerde beweging maken of de mensen zien dat ik een borstprothese draag.”
“Ik ga dat constant voelen als ik een BH met borstprothese aanheb.”

Onze selectie uit diverse merken en modellen geeft u als klant het aangename gevoel niet aan comfort én schoonheid te moeten inboeten. De lingerie en badmode wordt gedragen door vrouwen die een borstbesparende operatie of volledige borstamputatie hebben ondergaan maar soms ook door klanten die geen operatie hebben ondergaan, maar de lingerie graag zien en dragen.

Topmerken in vele kleuren en stijlen

Speciale prothese-BH’s zijn er tegenwoordig in vele maten, kleuren en prints. Wij volgen de mooiste trends gaande van basismodellen tot verfijnde lingerie in de Europese maten 70 AA tot en met 115 E. Naast Amoena en Anita werken wij met diverse andere lingeriemerken, die wij minutieus selecteren op kwaliteit en pasvorm.

Mintt heeft ook een uitgebreid aanbod badpakken, tankini’s en bikini’s met ingewerkte pocket voor een borstprothese. Maten: 36 tot en met 52. Kies ook ineens een passende tuniek of pareo!