Pruiken

pruik

Met een pruik kunt u dunner wordend haar camoufleren of haarverlies verbergen. Helaas zien we vaak dat vooroordelen en de angst voor wat anderen denken of hoe de nabije omgeving zal reageren, een grote rol in spelen in de verwachtingen van veel vrouwen die bij ons in de winkel komen:

“De mensen zien dat als ik een pruik draag.”
“Een pruik is te warm op je hoofd.”
“Met een pruik zie ik er helemaal anders uit.”
“Een pruik kan je niet kammen of stylen.”
“Met een pruik kan ik niet buiten als het waait.”

Natuurlijk haar

Of u nu kiest voor een synthetische kwaliteitspruik of een pruik van echt haar, wij gaan telkens voor een natuurlijk ogend resultaat. Onze haarstukken en pruiken zitten heel comfortabel door een goede pasvorm en individuele aanpassing. Ze worden in de gewenste haarsnit geknipt en bijgewerkt voor optimaal gebruiksgemak. Omdat mensen en haren heel verschillend zijn, werken wij met verschillende merken om voor u de juiste pruik te kunnen vinden.

Haarverlies

U kunt ook bij ons terecht voor een haarsnit van uw eigen haar vóór of tijdens een periode van haaruitval, zodat u daarvoor niet extra naar uw kapper moet. In het geval van tijdelijk haarverlies knippen we uw teruggroeiende haar stilaan in de gewenste coupe.

Sommige klanten komen meteen na hun diagnose langs voor het kiezen van een pruik. Andere vrouwen wachten daarmee tot ze hun haar verliezen. Wat u ook beslist, wij doen ons uiterste best om u snel verder te helpen, zodat u zich geen onnodige zorgen over uw haar moet maken!

Tarieven